Благочинний відвідав свято Святого Миколая для вихованців гуртків Лебединського районного будинку культури

Новорічно-різдвяний святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая. Особливо його полюбляють діти, пишуть Миколаю листи з бажаннями, очікуючи сюрпризів.

18 грудня 2018 року до Дня Святого Миколая у районному будинку культури для вихованців гуртків організували театралізоване дійство. На початку програми з релігійним святом усіх дітей і батьків привітав благочинний Лебединського церковного округу протоієрей Роман Андрухів. «Це одне з найсвітліших і найрадісніших свят, яке сповнене тепла і любові, милосердя й співчуття. Великого Чудотворця здавна вважають покровителем тих, хто більше всього потребує уваги та турботи, – дітей і знедолених», - зазначив він та закликав дітей бути милосердними, щирими, чуйними та добрими.

Привітали дітлахів, батьків та гостей свята керівники району. У своєму вітанні тимчасово виконуючий обов’язки голови Лебединської райдержадміністрації Оксана Лихина наголосила, що День Святого Миколая розпочинає череду зимових свят, які так чекають усі діти нашої країни, побажала їм здоров’я, родинного тепла, веселих і радісних свят, а також, здійснення найзаповітніших дитячих мрій. Звернулась до дорослих з проханням подбати, щоб цей день став незабутнім для дітей, подарувати їм віру у казку.

Привітав зі святом дітей також голова Лебединської районної ради Василь Калита та побажав їм щасливих і незабутніх новорічно-різдвяних свят, гарного відпочинку під час зимових канікул.

Святкова програма продовжилась виступами дитячих художніх колективів районного будинку культури. Дітей розважали також керівники гуртків у образах казкових героїв. На завершення заходу малеча отримала солодкі подарунки.


  • IMG_1545
  • IMG_1546
  • IMG_1545
  • IMG_1546