Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Голова Учбового комітету УПЦ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент відвідав Сумську духовну семінарію

25 вересня 2020 року Високопреосвященніший митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, голова Учбового комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви, на запрошення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія, ректора Сумської духовної семінарії, відвідав Спасо-Преображенський кафедральний собор м. Суми, де відбулися урочисті богослужіння з нагоди 8-ї річниці другого обрітення Малочернеччинського чудотворного образу Христа Спасителя «Хліб Життя».

Після богослужіння митрополит Климент завітав до Сумської духовної семінарії імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана), де його зустріли проректор з навчально-виховної роботи архімандрит Антоній (Бондаренко) та студенти всіх чотирьох курсів СДС.

Владика підніс молитву у семінарському храмі на честь преподобного Симеона Нового Богослова і праведного Іоанна Кронштадтського, оглянув навчальні аудиторії, бібліотеку, музей і братську трапезну.

В актовій залі Його Високопреосвященство звернувся зі словами архіпастирської настанови до студентів Сумської духовної школи та благословив на старанне вивчення богословських наук.