Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Студенти першого курсу СДС здійснили паломництво до святих монастирів

22 вересня 2020 року з благословення ректора Сумської духовної семінарії митрополита Сумського і Охтирського Євлогія у день пам'яті преподобних отців Глинських семінаристи першого курсу разом з проректором з навчально-виховної роботи архімандритом Антонім (Бондаренком), та викладачем духовної школи ієромонахом Павлом (Пасічником) відвідали Різдва Богородиці Глинську пустинь.

Богослужіння очолив митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука у співслужінні намісника монастиря архієпископа Путивльського Антонія, архієпископа Конотопського і Глухівського Романа та єпископа Ладанського Феодосія.

По дорозі додому студенти відвідали Різдва Богородиці Софронієво-Молченський чоловічий монастир, де побачили підземні печери, а також Молченський жіночий монастир. У святому джерелі біля міста Глухова бажаючі занурилися у прохолодну воду.

Наприкінці паломництва вихованці разом із викладачами відвідали меморіал пам'яті "Дзвін" у селі Нова Слобода, де помолилися за упокій душ всіх загиблих від рук фашистських загарбників.